موضوع: "معرفي كتاب"
درباره شخصیت سید حسن نصرالله آثار متعددی تولید شده است. برخی از این آثار عبارتند از:
کتاب «سید عزیز» (زندگینامه خودگفته حجتالاسلام سیدحسن نصرالله) به کوشش حمید داودآبادی. این کتاب با تقریظ آیتالله خامنهای منتشر شده است.
کتاب «آزادترین مرد جهان»؛ تألیف راشد جعفرپور.
کتاب «نصرالله»؛ گفتوگوی محمدرضا زائری با سیدحسن نصرالله.
کتاب «رهبری انقلابی سیدحسن نصرالله»؛ تألیف آزیتا بیدقی قرهباغ.
خاطرات و تحلیلهای سیدحسن نصرالله دربارۀ آیتالله بهجت
انقلاب اسلامی ایران که اوج تلاقی عرفان و حماسه بود محدود به مرزهای یاران نماند، و مبارزه و مقاومت در برابر طاغوت به خارج از محدودۀ جغرافیایی کشور هم رسید. کیست که بتواند منکر موج معنویت و عشق به خدا در بین دلدادگان انقلاب در داخل و خارج از کشور شود؟ در این میان نقش روحانیان را در تقویت مبارزات خارج از کشور نباید نادیده گرفت و آیتالله بهجت یکی از بزرگترین آنها بود. سیدحسن نصرالله خاطرات و تحلیلهایی دربارۀ ایشان دارد که هم جذاب است و هم خواندنی. ازجمله آثار نویسنده و مترجم میتوان به از افغانستان تا لندنستان، فرمانده در سایه، تو زودتر بکش، پشت صحنۀ جنگ 33روزه و… اشاره کرد.
رهیافتی به منظومهی فکری رهبر معظّم انقلاب اسلامی حضرت آیتالله العظمی خامنهای دربارهی حضرت محمّدمصطفی(ص)
“نقل از پیشگفتار کتاب و حکمت نامگذاری”
انوار ساطع از این نیّر اعظمِ سپهر وجود، اگر چه در طول قرون گذشته در طول قرون گذشته تا کنون توانسته در سرتاسر کرهی خاکی، دلهای فطرتاً نورجوی میلیونها انسان را فروغ توحید ببخشد و آنها را از ظلمات جهل رهانیده و جانهای شیفتهشان را طراوتی ملکوتی عطا کند؛ امّا هنوز که هنوز است، توسن تیزپای عقول بشری نتوانسته حتی شعاعی از این کانون جاودان نور و روشنایی را بشناسد.
پیامبر اعظم(ص) ما که آخرین فرستادهی خدا و خاتمالنبیین است، در سرتاسر حیات پر برکت، خود کوشید تا در عرصههای مختلف زندگی، چگونه زیستن را با گفتار و رفتار و کردار خود به بشریت – آن هم نه فقط انسانهای زمان خود، که بشریت در همهی اعصار و قرون بعد از خود بیاموزد و در این راه چه رنجها و مرارتها کشید، که حتی قلم تاب شرح آن را ندارد…
این مجموعهی گرانقدر که جمعآوری شده از بیانات شیوا و نغز رهبر معظّم انقلاب، حضرت آیتالله خامنهای است، میتواند گامی مؤثر برای نیل به قلهی معرفت نسبت به ساحت مقدّس نبیّ اعظم و تأسی به مکارم اخلاق حضرتش در تمامی عرصههای فردی و اجتماعی باشد.
کتاب حاضر ( محمد ص پیامبری برای همیشه ) متن پیاده شده چهار سخنرانی از آقای رحیم پور ازغدی است که در ارتباط با شخصیت پیامبر اکرم – صلی الله علیه و آله – در مناسبتهای گوناگونی ایراد شده است.
سخنرانی اول که به مناسبت میلاد پیامبر اکرم – صلی الله علیه و آله – است، پس از ذکر مقدماتی از ویژگی های آن حضرت، به دنبال بیان چند نکته از شیوه حکومت اسلامی پیامبر می باشد تا پاسخی اجمالی به این پرسش باشد که «برای رشد و بالندگی و رسیدن به اهداف الهی در حکومت اسلامی چه باید کرد؟»
در سخنرانی دوم کتاب محمد (ص) پیامبری برای همیشه ابتدا به ذکر خصوصیاتی از حضرت پیامبر از زبان امام حسین – علیه السلام – پرداخته و به یکی از بزرگترین خدمات پیامبر به بشریت یعنی آموختن نحوه ارتباط با خداوند سخن می گوید. در نهایت به برخی رفتارهای اجتماعی حضرت اشاره می نمایند.
در سخنرانی سوم، (کتاب محمد (ص) پیامبری برای همیشه) ایشان به برخی شبهات مطرح شده که به دنبال تضعیف و تحریف اعتقاد به نبوت است و با ژست های علمی و جامعه شناسانه و دین شناسانه به خورد مسلمانان داده می شود اشاره نموده و به دنبال پاسخگویی به آنهاست.
در سخنرانی چهارم نیز ایشان با الگو برداری از جامعه اسلامی عهد رسول، نکاتی راجع به نظریه حکومت دینی مطرح نموده و به انتقادات وارد بر آن پاسخ می دهند.
آخرین نظرات